Migdałowe pączki z nadzieniem krówkowym

Migdałowe pączki z nadzieniem krówkowym

Migdałowe pączki z nadzieniem krówkowym

Pączki któż ich nie lubi. Ale czy jedliście pączki migdałowe z mielonymi migdałami w środku ciasta i nadzieniem z krówek z polewą z migdałami. Sama nie wiem co jest najlepsze w tych pączkach. Czy sam pączek, nadzienie czy polewa. Jedyne co musicie mieć oprócz podstawowych składników na pączki to cukierki krówki i migdały. Znikną po godzinie. składniki pączki: 500 g mąki pszennej typ 450 6 żółtek 3 łyżki cukru 50 g masła 2 dkg drożdży 250 ml mleka letniego 3, 2 % 2 łyżki śmietany gęstej 18 % 2 łyżki spirytusu szcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.