Przepis na : śniadanie
Składniki: czerwona cebula (1 szt.) tofu wędzone (100 g) oliwa z oliwek (2 łyżki) sól kurkuma Czas przygotowania: 25 min Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Cebulę myjemy i kroimy w paseczki. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy i dodajemy cebulę. Solimy i smażymy, co jakiś czas mieszając, aż będzie miękka. Tufu kroimy na kawałki, polewamy łyżką oliwy i zamieniamy przy pomocy blendera w masę. Masę z tofu dodajemy na patelnie z usmażoną cebulą. Posypujemy kurkumą. Mieszamy i smażymy jeszcze przez kilka minut. ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...