Składniki: ziemniak (1 duży) szpinak mrożony (25 dag) czosnek (2 ząbki) woda sól pieprz tłuszcz do posmarowania brytfanki Czas przygotowania: 40 min Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Szpinak rozmrażamy na patelni z odrobiną wody. Kiedy szpinak będzie rozmrożony dodajemy rozdrobniony czosnek, przyprawiamy pieprzem i solą. Dusimy jeszcze przez chwilę. Jeśli jest taka potrzeba dodajemy odrobinę wody. Ziemniaka dokładnie myjemy. Nie obieramy. Przekrawamy wzdłuż na dwie części. Wydrążamy środek tak, żeby powstały łó... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...