Pieczeń z soczewicy i selera zamiast pasztetu

Pieczeń z soczewicy i selera zamiast pasztetu

Pieczeń z soczewicy i selera zamiast pasztetu

Dziś zapraszam na kolejną wegańską pieczeń. Jej podstawą są dwa rodzaje soczewicy: czerwona i zielona oraz seler korzeniowy. Muszę - być może nieskromnie - przyznać, że to najlepsza pieczeń, jaką do tej pory przygotowałam. Być może to kwestia składników dobrej jakości, a być może użytych przypraw, a może też wynikać to z doświadczenia. Nieważne, bo pieczeń jest naprawdę warta polecenia. Składniki : 150 g soczewicy zielonej BIO marki Polskie Młyny 200 g soczewicy czerwonej BIO marki Polskie Młyny 0,5 kg sele... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weekendy w domu i ogrodzie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.