Przepis na : obiad
30 lipca był dniem, w którym bałam się dotknąć czegokolwiek, w obawie, że mogę to zepsuć. Zaczęłam od nowego blendera – jak się szczęśliwie okazało, nie spaliłam silnika podczas pierwszego użycia – ja tylko nie dokręciłam wystarczająco mocno kielicha. Zalałam płynem do mycia szyb touchpad w laptopie i jestem pewna, że popsułam coś w telefonie (choć wmawiam sobie, że sam się popsuł). Nie mogłam ryzykować z obiadem. He, nigdy nie ryzykuję, ale dobra wymówka nie jest zła :D. Zrobiłam więc makaron, b... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...