Smażony morszczuk, puree ziemniaczane z koperkiem i surówka z kiszonej kapusty

Smażony morszczuk, puree ziemniaczane z koperkiem i surówka z kiszonej kapusty

Smażony morszczuk, puree ziemniaczane z koperkiem i surówka z kiszonej kapusty

Jeżeli szukasz smacznego pomysłu na obiad, koniecznie wypróbuj ten przepis. Składniki oraz sposób przygotowania: Ryba smażona na patelni 2 filety z morszczuka przecięte na pół jajko bułka tarta mąka olej sok z cytryny sól, pieprz Rybę obtaczam w przyprawach, skrapiam sokiem z cytryny, odstawiam na pół godzinki. W misce roztrzepuję jajko, daję sól, pieprz i wkładam rybę. Obtaczam w mące wymieszanej z bułką i smażę na rumiano z każdej strony. Kiszona kapusta (surówka) garść swojskiej kapusty 1 starta marchew 1 s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.