Fasolka po bretońsku z pieczarkami

Fasolka po bretońsku z pieczarkami

Fasolka po bretońsku z pieczarkami

Przepis na : obiad

Fasolka po bretońsku to bardzo popularne w ostatnich latach danie. Jest proste i tanie do zrobienia, a smaczne i sycące. Nadaje się do zawekowania w słoiki, więc można ją wziąć ze sobą w podróż lub po prostu mieć na obiad w innym terminie. Ja dziś zrobiłam fasolkę szparagową z dodatkiem pieczarek. Oto przepis: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 250g fasoli typu Jaś ok. 500g cienkiej kiełbasy ok. 300g pieczarek 2 cebule 1 łyżka majeranku 0,5 łyżeczki pieprzu ziołowego 1/4 łyżeczki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Waniliowe Improwizacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.