Paprykowe miseczki nadziane mięsem

Paprykowe miseczki nadziane mięsem

Paprykowe miseczki nadziane mięsem

Przepis na : obiad

Papryka.  Królowa jesieni, może być pysznym dodatkiem do mięs, zup czy ryb, a także samodzielnym daniem, podana na gorąco z mięsem i ryżem stanowi pełnowartościowy posiłek obiadowy, jest dowodem na to, że w godzinę możemy zrobić coś smacznego i niezwykle apetycznego. Składniki: 6 -7 sztuk żółtych papryk ½ kg mięsa mielonego z szynki 100 g ryżu z suszonymi pomidorami i soczewicą 1 duża cebula 3 łyżki oliwy 1 papryczka chili 3 ząbki czosnku 3 pomidory Około 1 szklanka bulionu lub rosołu 100 g sera chedda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Wanilia i KardamonWanilia i Kardamon

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, mielone, papryka, mięso, ryby, mięso mielone, ryba, rosół, szynka, suszone pomidory, zupa, ryż smażony, dodatki do mięs, zapiekanki, zapiekanka, obiad, dania na gorąco, czosnek w ziołach, zapiekanka z mięsem , dania obiadowe, mięso duszone, zupa z mięsem mielonym, zapiekanka z ryżu, ryby smażone, zapiekanka z serem

Inne przepisy z Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.