UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

Długo by wymieniać zalety indyczego mięsa.  Słynie ono ze swoich walorów zdrowotnych i smakowych.  Jest lekkostrawne, niskokaloryczne i łatwo przyswajalne.  Poza tym to doskonałe źródło witamin z grupy B, magnezu i żelaza. Wspaniale nadaje się do wszelkiej obróbki: można je smażyć, piec i dusić.  No i ten smak :))! Delikatny i wyrazisty zarazem... Po tym kwiecistym wstępie zapraszam na pyszny udziec z indyka w delikatnym jogurtowo-warzywnym sosie ...  Składniki: 1kg udźca z indyka (u ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Autor

Walijskie PichcenieWalijskie Pichcenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, indyk, sosy do indyka, mięso, warzywa, seler naciowy, marchewka, por , rosół, greckie, seler, jogurt, cebula, zupa, niskokaloryczne, pieczenie, kaczki, warzywa na patelnie, pyszne sosy, zupa grecka, mięsa pieczone, mięso duszone, zupa z selera, bez pieczenia, zupa warzywna, rosół z kury

Inne przepisy z Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.