UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE
UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE
Długo by wymieniać zalety indyczego mięsa.
Słynie ono ze swoich walorów zdrowotnych i smakowych.
Jest lekkostrawne, niskokaloryczne i łatwo przyswajalne.
Poza tym to doskonałe źródło witamin z grupy B, magnezu i żelaza. Wspaniale nadaje się do wszelkiej obróbki: można je smażyć, piec i dusić.
No i ten smak :))! Delikatny i wyrazisty zarazem...
Po tym kwiecistym wstępie zapraszam na pyszny udziec z indyka w delikatnym jogurtowo-warzywnym sosie ...
Składniki:
1kg udźca z indyka (u ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, indyk, sosy do indyka, mięso, warzywa, seler naciowy, marchewka, por , rosół, greckie, seler, jogurt, cebula, zupa, niskokaloryczne, pieczenie, kaczki, warzywa na patelnie, pyszne sosy, zupa grecka, mięsa pieczone, mięso duszone, zupa z selera, bez pieczenia, zupa warzywna, rosół z kury
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz