UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

UDZIEC Z INDYKA W JOGURTOWO-WARZYWNYM SOSIE

Długo by wymieniać zalety indyczego mięsa.  Słynie ono ze swoich walorów zdrowotnych i smakowych.  Jest lekkostrawne, niskokaloryczne i łatwo przyswajalne.  Poza tym to doskonałe źródło witamin z grupy B, magnezu i żelaza. Wspaniale nadaje się do wszelkiej obróbki: można je smażyć, piec i dusić.  No i ten smak :))! Delikatny i wyrazisty zarazem... Po tym kwiecistym wstępie zapraszam na pyszny udziec z indyka w delikatnym jogurtowo-warzywnym sosie ...  Składniki: 1kg udźca z indyka (u ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.