Przepis na : kolacja
Składniki pęczek czerwonej rzodkiewki 1 pęczek szczypiorku w całości tj. zielone i białe części 250g pieczarek 1 awokado oliwa z oliwek 1 łyżka octu jabłkowego tutaj , lub sok z cytryny 1 czubata łyżeczka miodu ,lub cukru ciemnego sól do smaku pieprz do smaku Wykonanie Awokado obrać ,pokroić w kostkę i skropić połową octu jabłkowego. Umyte pieczarki pokroić w cienkie plasterki i usmażyć na złoty kolor na suchej patelni. Pod koniec smażenia dodać pieprz,wymieszać , odstawić do przestudzenia. Szczypiorek pokroić drobno. ... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..