PASTA JAJECZNO-TWAROGOWA

PASTA JAJECZNO-TWAROGOWA

PASTA JAJECZNO-TWAROGOWA

Przepis na : śniadanie

PASTA JAJECZNO-TWAROGOWA--- SKLADNIKI------- 4 jajka ugotowane na twardo       - 1 duża cebula              - garść posiekanego szczypiorku        - około 100g twarożku  - majonez - sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej,3-4 plastry wędliny -u mnie szynka konserwowa..............  ..WYKONANIE---- Cebulkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę - niemalże bardzo drobno ją siekamy, to samo ze szczypiorkiem.Jajka ścieramy na tarce na du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu w mojej kuchni

Autor

JadziaJadzia

Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

majonez, pieczywo, pasta, pasty, szynka, śniadania

Inne przepisy z w mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.