To bardzo często wykorzystywany dodatek do wielu dań. Bułka tarta z masełkiem jest doskonała do gotowanych warzyw: kalafiora czy fasolki szparagowej. Świetnie sprawdza się także do leniwych klusek lub knedli z owocami. Przygotowuje się ją szybko I niezwykle łatwo. No to zaczynamy. Składniki: • bułka tarta • kilka łyżek masła Sposób przygotowania: 1. Na rozgrzaną suchą patelnię wsypać porcję bułki tartej. 2. Dość często mieszać, aż się zrumieni. Trzeba uważać, żeby się nie przypaliła. 3. Do bułki dołożyć 2 ły... czytaj dalej...
Mama dwójki różnopłciowych dzieci. Żona całkiem fajnego faceta. Z wykształcenia i zamiłowania polonistka, niepoprawna romantyczka wyznająca maksymę "Na miły Bóg Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać I aby żyć, siebie samego trzeba dać" Zapraszam Cię do mojej kuchni, do mojego osobistego świata. Tutaj gotuję, piekę, rozmawiam z przyjaciółmi, karmię rodzinę i znajomych, czasami piszę wiersze. Jeśli lubisz taki klimat, zostań. Zawsze jest tutaj dla Ciebie miejsce.