zupa z reszty kapusty do gołąbków-zero waste...
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
zupa z reszty kapusty do gołąbków-zero waste...
Składniki: skrzydełka kurczaka 10 sztuk, woda 3 litry, włoszczyzna 1/2 pęczka rozdrobniona, ziele angielskie 3 sztuki, liść laurowy 1 sztuka, kapusta z gołąbków , papryka 2 sztuki większe, ziemniaki 8 sztuk średnie, kucharek 2 łyżki, pieprz ziołowy 1 łyżeczka, pieprz mielony 1 łyżeczka Skrzydełka kurczaka zalać wodą i zagotować, łyżką "szumówką" zebrać pianę, wsypać rozdrobnioną włoszczyznę, liść laurowy, ziele angielskie i gotować z 25 minut na średnim ogniu. Kapustę co została z obierania liści do gołąbków...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni LubięAutor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, mielone, skrzydełka, kapustą, kurczak, papryka, ziemniaki, ziemniak, zupa
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję