pyszna pasta z makreli...

pyszna pasta z makreli...

pyszna pasta z makreli...

Składniki: makrela wędzona 1 większa, cebula 1 większa, ogórek kiszony 1 większy, pomidor 1 średni, szczypiorek 1 pęczek, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki, olej rzepakowy - ile potrzeba świeżą makrelę obrać z ze skóry, dokładnie obrać z ości, mięsko wkładać do miski cebulę, kiszony ogórek, pomidor, pokroić w kostkę i dodać do ryby do smaku dac pieprz mielony, olej rzepakowy, posiekany szczypiorek i wszystko dokładnie ugniatając widelcem połączyć schować do lodówki na 30 minut-godzinę aby smaki się przegryzły najlepiej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.