flądra z grilla piekarnika w marynacie cytrynowej...

flądra z grilla piekarnika w marynacie cytrynowej...

flądra z grilla piekarnika w marynacie cytrynowej...

Składniki: flądra 2 większe, olej rzepakowy 1/4 szklanki, skórka z cytryny 1 cytryna, kucharek 1 łyżeczka, pieprz biały 1 łyżeczka, przyprawa do zup i potraw w płynie 1 łyżka marynatę z oleju, kucharka, pieprzu białego, przyprawy w płynie dobrze wymieszać, flądry umyte i oczyszczone zamarynować na kilka godzin - następnie wraz z marynatą ułożyć je na ruszcie używam piekarnik Bosch z nagrody DS - piekarnik ustawić na grill z podmuchem i grillować w 210 C 30 minut - używam ruszt i talerz z mikrofalówki, ten sposób... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.