cukiniowa zupa z warzywami, pieczarkami na rosole z makaronem...

cukiniowa zupa z warzywami, pieczarkami na rosole z makaronem...

cukiniowa zupa z warzywami, pieczarkami na rosole z makaronem...

Składniki: rosół 2,5 litra, cukinia 2 średnie, warzywa mrożone 1 opakowanie/zupa wiosenna,pieczarki 30 dag małe, makaron nitki 1/2 opakowania, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki, papryka słodka mielona 1 łyżeczka, przyprawa do zup i potraw w płynie - do smaku, śmietana gęsta - ile potrzeba do rosołu wsypać pokrojoną w większą kostke cukinię i zagotować wsypać zupę warzywną wiosenną mrożoną, małe obrane pieczarki i gotować z 10 minut wsypać makaron nitki, gotować z 3 minuty, do smaku doprawić kucharkiem, pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.