Pierogi z pieca w dwóch nadzieniach i sosem koperkowo- czosnkowym

Pierogi z pieca w dwóch nadzieniach i sosem koperkowo- czosnkowym

Pierogi z pieca w dwóch nadzieniach i sosem koperkowo- czosnkowym

Pyszne chrupiące ciepłe pierożki z pieca w dwóch smakach: ze szpinakiem i serem feta oraz kurczakiem w curry, żółtym serem i suszonymi pomidorami, a to wszystko polane ciepłym sosem koperkowo- czosnkowym  Składniki: Ciasto: 0,5 kg mąki (np. pełnoziarnistej) 1 jajko 25 g świeżych drożdży  250 ml mleka 2 łyżki stopionego masła 1 mała łyżeczka soli 1 mała łyżeczka cukru Farsz z kurczakiem: 400 g piersi 150 g żółtego sera 5 suszonych pomidorów 1/2 liścia pory  curry, pieprz, sól , ostra papryka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Moim Magicznym Domu

Autor

Kamira90Kamira90

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, ciasto, feta, szpinak, ser feta, curry, pierogi przepis, pierogi, kurczak, placki, piersi, pierś, kurczak z serem, kurczak curry, sos czosnkowy, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, jajka nadziewane, kurczak z papryką , sos do kurczaka, pierś z kurczaka w pomidorach, ser biały, kurczak pieczony, pierogi ze szpinakiem, jajka z farszem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, placek z serem

Inne przepisy z W Moim Magicznym Domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.