Mięso mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Przepis na : obiad

Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego, 350g pieczarek,  1 cebula, 500g mięsa mielonego, puszka czerwonej fasoli - po odsączeniu 240g, 200g startego sera żółtego, olej, 3 czubate łyżki majonezu, 3 łyżki śmietany 18%, 1 łyżka ketchupu pikantnego, 5 niedużych ząbków czosnku, sól, pieprz, majeranek, czerowna słodka papryka, jajko. Przygotowanie: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę pokroić w paseczki - podsmażyć razem w bardzo małej ilości tłuszczu. Podczas smażenia posolić i popieprzyć. Smażyć do cał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Autor

weronikka1

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, francuskie, mięso mielone, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, pieczarki, ciasto, ser żółty, majonez, papryka, ser, ciasto francuskie, czerwona fasola, fasola czerwona, sosy, fasola, fasolka, sos czosnkowy, obiad, mielone pieczarki, pieczarki w cieście, pieczarki do obiadu, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, pieczarki w sosie

Inne przepisy z W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.