PULPECIKI Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ W SOSIE POMIDOROWYM.
PULPECIKI Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ W SOSIE POMIDOROWYM.
Słońce już znika za horyzontem, ale ciepło wciąż czuję w powietrzu. Zapach zbliżającej się wiosny, niemożliwe? A jednak. Co rano, kiedy wolno się spieszę na pociąg, ptasie trele poprawiają mi humor. Brakowało mi tego przez całą zimę.Ta pulpeciki zna chyba już każdy, a jeśli nie, to przynajmniej większość osób. Zawsze smakują, zawsze się udają, niezmiennie podbijają serca nowych konsumujących. Łatwe w przygotowaniu, sycące i przypominające danie włoskiej gospodynii. Wystarczy dobrać odpowiednie zioła.
PULPEC... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa pomidorowa, sosy, sos pomidorowy, ryby, ryba, cebula, mielone, wegańskie, pulpeciki, susz, kapusta pekińska, tarta, kapustą, deser, desery, torty, tort, pulpety, czosnek, siekane, ryba w ciescie, makaron, pączki, dekoracje, łatwe , makarony, jajko, mięso, bułki, ciasto
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz
Antenka,
4 marca 2014 10:25:17my również je uwielbiamy!
ozzie,
4 marca 2014 13:16:24interesujące!
mnemonique,
4 marca 2014 16:52:11lubię takie pulpeciki, aż dziw bierze, że tak dawno ich nie robiłam. Tylko sos robię samodzielnie, w sensie z puszki pomidorów pelati lub z butelki z przecierem pomidorowym. I też duuuużo ziół dodaję :)Pozdrawiam, Monika
Luka Li,
8 marca 2014 14:52:07Bardzo apetycznie się prezentują!
Patrycja,
8 marca 2014 19:45:09Z pekinką to świetny pomysł!
Asia W,
26 marca 2014 21:42:43Musze koniecznie wypróbować ten patent z kapusta pekińską :)