Schab faszerowany - wiem, co jem

Schab faszerowany - wiem, co jem

Schab faszerowany - wiem, co jem

Przepis na : obiad

Moje kolejne domowe wyroby z kategorii - wiem, co jem. Dzisiaj polecam schab faszerowany mięsem mielonym z indyka. Danie, które możemy jeść na zimno jako przekąskę i na gorąco do obiadu, np. z sosem grzybowym. SKŁADNIKI ok 1,5 kg schabu 1 łyżka sosu sojowego zioła typu: majeranek, cząber, tymianek. 2 ząbki czosnku Na farsz: 40 dag mięsa mielonego z indyka ( np. udziec) przyprawa do mięsa drobiowego 1  jajko 1 łyżka kaszy mannej 1/2 pęczka natki pietruszki WYKONANIE. Schab płuczemy, obieramy z błony. N... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, schab, mięso mielone, sosy, mięsa pieczone, polewa, indyk, pieczeń z mięsa mielonego, drobiowe, przekąska, kasza, dania obiadowe, dania mięsne, obiad, przekąski, danie jednogarnkowe, schab w sosie grzybowym, dania na gorąco, jajka z farszem, sos mięsny, jajka faszerowane

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.