Ten przepis to troszkę przerobiony murzynek Składniki - 1 puszka kajmaku - 1/2 kostki margaryny - 1/4 szklanki wody - 5 łyżek cukru - 4 jajka - 2 szklanki mąki - 2 łyżeczki proszku do pieczenia Sposób przygotowania 1. - W garnku rozpuścić margarynę z cukrem dodać wodę i puszkę kajmaku mieszać aż wszystko się połączy i zagotuje Odstawić garnek do ostygnięcia masy 2. - Z białek ubić pianę Ostygniętą masę ucierać mikserem dodać po jednym żółtku Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia na koniec ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl