Fajne chrupiące kawałki ryby w cieście. Zarówno na obiad jak i jako popołudniowa przekąska. W ten sposób można również przygotować kawałeczki fileta z kurczaka. Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Składniki: 600g fileta z pangi lub innej ulubionej ryby 1 jajko 1 szklanka piwa Około 1,5 szklanki mąki 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego lub przyprawy do ryb Pół łyżeczki proszku do pieczenia Sól do smaku Olej do smażenia Przygotowanie: Przygotowaną rybę posolić, odstawić na ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...