Rolada drobiowa z pieczarkami i boczkiem

Rolada drobiowa z pieczarkami i boczkiem

Rolada drobiowa z pieczarkami i boczkiem

Kolejny pomysł na pyszną mięsną roladę z pieczarkami i boczkiem. My uwielbiamy aromat wędzonego boczku i smak grzybów. Farsz dodatkowo otulony był ciągnącym żółtym serem.  3 pojedyncze filety z kurczaka Przyprawa do kurczaka Czosnek granulowany Pieprz 200 g pieczarek 2 cebule 100 g żółtego sera 150 g boczku wędzonego 3 łyżki natki pietruszki Olej do skropienia mięsa Cebulkę oraz boczek kroimy w kosteczkę. Całość przesmażamy na patelni.  Pieczarki kroimy w plastry, ser ścieramy na tarce na średnich oczka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję