Klops w cieście francuskim z serowym środkiem
Klops w cieście francuskim z serowym środkiem
Uwielbiam takie szybkie obiady. Zagnieść, wymieszać, wyłożyć na ciasto i siup do piekarnika. Rolada jest idealna na ciepło jak i na zimno. Arkusz ciasta francuskiego (25x20 cm) 250 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej 1 ząbek czosnku 1 mała cebula 1 jajko 1,5 łyżki bułki tartej 2 łyżki świeżej natki pietruszki 100 g żółtego sera Sól Pieprz Czosnek granulowany Mięso mielone dokładnie wyrabiamy z jajkiem, bułką tartą, posiekana w kosteczkę cebulką, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, świeżą natką pietrus... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie
Autor
VioletoweKucharzenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, tarta, ciasto, mięso mielone, ciasto francuskie, ciasto francuskie, roladki, bułki, obiad na szybko, szybki obiad, obiad, ciasto na zimno, wieprzowina, mięsa pieczone, szybkie ciasto, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z VioletoweKucharzenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję