Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem

Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem

Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem

Troszkę inna odmiana gołąbków. Mięso połączone z ryżem, grzybami i marchewką. Smaczny i sycący obiad. 400 g mięsa mielonego wieprzowego 1 marchew 1 cebula 100 g ryżu 50 g kurek 100 g pieczarek 2 jajka 5 łyżek bułki tartej 10 liści kapusty 150 g koncentratu pomidorowego 1 łyżka mąki pszennej 250 ml wody 1 łyżeczka bazylii Sól Pieprz 1.        Kurki oczyścić, pieczarki pokroić  w kosteczkę. Wszystko usmażyć na patelni. 2.        Marchew zetrzeć na tarce o ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Autor

VioletoweKucharzenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, gołąbki, kurki, kurki, ryż, zupa pomidorowa, kapustą, mięso, mięso mielone, grzyby, marchewka, bułki, pieczarki, obiad, wieprzowina, mięso na obiad, pieczarki z ryżem, bułka pszenna, mielone pieczarki, kurki przepis na obiad, pieczarki do obiadu, mięso duszone, duszona marchew

Inne przepisy z VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.