Zupa Harira

Zupa Harira

Zupa Harira

ViolaPassion Pierwszy dzień na kursie  KUCHNIA MAROKAŃSKA  przedstawiam wam zupę o imieniu HARIRA niebo w gębie i bardzo łatwe do.zrobienia  idzie.zakochać się w tych smakach a to początek kursu PRZEPIS :  200g piersi z kurczaka (moze byc jagniecina lub wołowina ) 3 średnie cebule 1 seler naciowy 1 Szklanka zielonej soczewicy 1 Ciecierzyca (puszka) Jeśli będzie "surowa" namoczyć na noc bo w puszcze jest juz gotowa Imbir moze byc świeży lub w proszku (do smaku) Makaron nitki (najlepiej wst... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.