Trid -Maroko

Trid -Maroko

Trid -Maroko

Trid jest  odpowiednikiem tak jak by naszych naleśników w Maroko i je się go na śniadanie z dżemem czy powidłami powidłami ale jest również dodatkiem zamiast np. ziemniaków do głównych potraw jak np.R'fissa i wiele innych . Nie ma przy tym dużo pracy ale dla początkujących osób takich jak ja jest to wyzwanie, bo dopiero zaczynam poznawać kuchnię Marokańską Składniki: 500g mąki pszennej 200g semolina łyżka  soli woda tak by ugnieść ciasto Sposób: Dodajemy całą mąkę,150 g samoliny (50g zostawiamy na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Autor

Viola cooks with passionViola cooks with passion

Z miłością i pasją do gotowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, ciasto, śniadania, naleśniki, śniadanie, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, do pracy, naleśnik, drożdżowe, ziemniaki, ciasto na naleśniki, bez pieczenia, drugie danie, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.