Domowy Chleb Pszenny Razowy na Zaczynie Pate
Domowy Chleb Pszenny Razowy na Zaczynie Pate
Witam Serdecznie Propozycja na kolejny domowy chlebek tym razem pszenny razowy na zaczynie pate. Przepis na chleb pochodzi z książki J.Hamelman „Chleb” z małymi moimi modyfikacjami . Zachęcam do domowego wypieku chleba :) Będziemy potrzebować: Z podanych proporcji upieczemy chleb o wadze około 700 g na zaczyn pate fermentee: 120 g mąki pszenna typ 650 80 g wody ciepłej 5 g soli 1 g drożdży instant na ciasto : 230 g mąki razowej typ 1850 120 g mąki pszennej typ 650 230 g wody ciepłej 5 g soli 2 g drożdży insta... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Piecze Chleb
Autor
UwagaBabciaGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, chleb, chleb razowy, szaszłyki, chleb na drożdżach , bez pieczenia, chleb mieszany, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z bezami
Inne przepisy z Uwaga Babcia Piecze Chleb
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję