Świętujemy – recenzja nowej książki Wegan Nerd

Świętujemy – recenzja nowej książki Wegan Nerd

Świętujemy – recenzja nowej książki Wegan Nerd

Jak urządzić święta bez mięsa i nabiału? Boże Narodzenie to jeszcze bułka z masłem, ale co z Wielkanocą, imieninami cioci i imprezą ze znajomymi? Co zrobić, żeby świąteczny stół zawsze uginał się od pyszności i żeby nawet mięsożercy byli zadowoleni? Na pomoc rusza Alicja Rokicka z bloga Wegan Nerd . Uważa ona, że w kuchni najważniejsze są przyprawy. To majeranek, jałowiec i liście laurowe nadają smaku klasycznym polskim daniom, więc jeśli umiejętnie przyprawimy warzywa, będą one smakować jak mięsne wersje pol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.