“40 przepisów Królowej Fasoli” – recenzja

“40 przepisów Królowej Fasoli” – recenzja

“40 przepisów Królowej Fasoli” – recenzja

Mikołaj Rey to kucharz, który jest znany z programu Masterchef i z tego, że podróżuje po Polsce z kamerą Dzień Dobry TVN, szukając nowych smaków. Jego popularności nie szkodzi też, że jest potomkiem Mikołaja Reya z Nagłowic. Książka o fasoli, to pierwsza część planowanej przez niego serii „Polskie smaki Mikołaja Reya”. W świat Pięknego Jasia, tradycyjnie uprawianej na tyczkach odmiany fasoli, wprowadza nas jej królowa, pani Janina Molek z Doliny Dunajca. Polska kojarzy się raczej ze 40 potrawami ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.