Pomysł na szybką, pożywną zupę - koperkową przygotowaną na wywarze mięsno-warzywnym podaną z lanymi kluskami. Zupa jest prosta do przyrządzenia i bardzo smaczna. Jeżeli dbacie o formę to nie podsmażajcie koperku i nie zabielajcie zupy 😊 Składniki na porcję dla 4-6 osób: mięso z indyka, np. skrzydła (wagowo około 0,8 kg) 1,5-2 l wody (musi przykryć mięso) 3 marchewki 1 por (ciemna część) 1 cebula 1/2 małego selera 1 pęczek koperku 1 łyżka masła 2 listki laurowe 3 kulki ziela angielskiego sól, pieprz lane kluski 2 jajka... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)