Udka faszerowane zielonymi szparagami
Udka faszerowane zielonymi szparagami
Pyszne, soczyste udka z kurczaka faszerowane zielonymi szparagami i żółtym serem. Będą idealne na niedzielny obiad. Takie udka są trochę czasochłonne w przygotowaniu, ponieważ kawałki kurczaka należy pozbawić kości oraz chrząstek. Udka przyrządzone w poniższy sposób możecie podać z młodymi ziemniakami i gotowanymi warzywami na parze. Jeżeli macie ochotę na inne dania z użyciem udek to zachęcam do przygotowania duszonych udek w lekko słodkim sosie (są pyszne!) lub faszerowanych pieczarkami . Składniki na porcję dla... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotować
Autor
Mariola Moskal
Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
udka , szparagi, zielone szparagi, kurczak, mięso, obiad, udka z kurczaka, pieczarki, sosy, ziemniaki, drobiowe, kurczak z serem, pieczarki w sosie, kurczak z pieczarkami, sos do kurczaka, kurczak z warzywami, kurczak na parze, dania z kurczakiem, pieczone udka, ziemniaki na obiad, mięso duszone, bez pieczenia, pieczarki do obiadu, obiad dla 2 osób, dania bez mięsa, mięsa pieczone, kurczak pieczony, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z Ugotować
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję