Fasolka szparagowa z czosnkiem i zieloną pietruszką

Fasolka szparagowa z czosnkiem i zieloną pietruszką

Fasolka szparagowa z czosnkiem i zieloną pietruszką

Przepis na : obiad

Jeżeli lubicie fasolkę szparagową to zachęcam do wypróbowania poniższego przepisu. Ugotowaną fasolkę wystarczy podsmażyć na maśle z dodatkiem czosnku. Całość świetnie smakuje posypana zieloną pietruszką. Idealny dodatek do obiadu.  Składniki na porcję dla 2 osób: 0,5 kg żółtej fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku posiekana zielona pietruszka 1-2 łyżki masła klarowanego sól Fasolkę umyć i odciąć końcówki. Do garnka wlać wodę. Posolić ją. Do wrzącej wody wsypać fasolkę. Gotować pod przykryciem, aż do miękkości... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.