Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpacka

Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpacka

Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpacka

Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Glinik Średni, gmina Frysztak, powiat strzyżowski  Moim zdaniem różnorodność podkarpackich gołąbków jest tak duża, a ich smak bywa tak wyjątkowy, że to właśnie gołąbki powinny być symbolem naszego regionu. Zachęcam do kultywowania starych tradycji kulinarnych i zapoznawania się z tymi, które odchodzą powoli w cień. Nie wszystkie przepisy naszych babek są wyszukane, nie wszystkie przyciągają uwagę bogactwem składników, dlatego często uważam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.