Przepis na : deser
Święta tuż, tuż. Na każdym rodzinnym stole znajdują się wykwintne dania i desery! Mam doskonałą propozycję na bardzo delikatne ciasto z wykorzystaniem mąki orkiszowej. Z polewą czekoladową smakuje jeszcze lepiej! Składniki: Ciasto 2 jaja 50g erytrytolu 40ml oleju rzepakowego 150g mąki orkiszowej jasne typ 650 5g proszku do pieczenia 100g skyra naturalnego aromat Polewa 30g czekolady gorzkiej 10g oleju kokosowego Sposób przygotowania: Ciasto Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej, mąkę, proszek... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...