Burger roślinny z wegańskim serem, kapustą pekińską i kiełkami

Burger roślinny z wegańskim serem, kapustą pekińską i kiełkami

Przepis na : obiad

Na przełomie ostatnich miesięcy wzbudził się trend na spożywanie żywności pochodzenia roślinnego. Poniżej prezentuje burgera roślinnego od Roślinna Manufaktura z mnóstwem dodatków! Składniki: 2 porcje 2 szt. burgerów roślinnych 2 bułki do burgerów 2 plastry sera wegańskiego 2 liście kapusty pekińskiej 4 plastry pomidora 2 szt. kiszonego ogórka pokrojonego w plastry kiełki brokułów 20g ketchupu 20g musztardy  10ml oleju rzepakowego do smażenia Sposób przygotowania: Burgery roślinne z obu stron podsmażyć na ro...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.