Pikantna potrawa z fasolką szparagową i kurczakiem

Pikantna potrawa z fasolką szparagową i kurczakiem

Pikantna potrawa z fasolką szparagową i kurczakiem

Przepis na : obiad

Dzisiaj prezentuję Wam przepis na łatwą do przygotowania potrawę z fasolką szparagową i kurczakiem.  Potrawa jest sycąca i lekko pikantna. Doskonała na obiad lub ciepłą kolację. Najczęściej podaję ją z pieczywem. SKŁADNIKI: 40 dag fasolki szparagowej, 2 pojedyncze filety z piersi kurczaka, 1 cebula, 3 łyżki masła, 1/2 szklanki wody, 1/2 łyżki papryki ostrej mielonej, 1 płaska łyżeczka przyprawy "Złoty kurczak" RAFEX , szczypta pieprzu cayenne, szczypta pieprzu czarnego, sól. PRZYGOTOWANIE: 1. Fasolkę obieram i gotu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Autor

Kasia J.Kasia J.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, fasolka, mielone, cebula, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, fasolka szparagowa, papryka, pieczywo, mięso, pierś, piersi, potrawy z kurczaka, obiad, kolacja, filet z kurczaka, dania mięsne, warzywa, kurczak z papryką , mięso mielone, gotowany kurczak, dania z kurczakiem, mięso duszone, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania z piersi kurczaka, mięso na obiad, mielone z warzywami

Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.