Pikantna potrawa z fasolką szparagową i kurczakiem
Pikantna potrawa z fasolką szparagową i kurczakiem
Przepis na : obiad
Dzisiaj prezentuję Wam przepis na łatwą do przygotowania potrawę z fasolką szparagową i kurczakiem. Potrawa jest sycąca i lekko pikantna. Doskonała na obiad lub ciepłą kolację. Najczęściej podaję ją z pieczywem. SKŁADNIKI: 40 dag fasolki szparagowej, 2 pojedyncze filety z piersi kurczaka, 1 cebula, 3 łyżki masła, 1/2 szklanki wody, 1/2 łyżki papryki ostrej mielonej, 1 płaska łyżeczka przyprawy "Złoty kurczak" RAFEX , szczypta pieprzu cayenne, szczypta pieprzu czarnego, sól. PRZYGOTOWANIE: 1. Fasolkę obieram i gotu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi
Autor
Kasia J.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, fasolka, mielone, cebula, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, fasolka szparagowa, papryka, pieczywo, mięso, pierś, piersi, potrawy z kurczaka, obiad, kolacja, filet z kurczaka, dania mięsne, warzywa, kurczak z papryką , mięso mielone, gotowany kurczak, dania z kurczakiem, mięso duszone, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania z piersi kurczaka, mięso na obiad, mielone z warzywami
Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz