Francuskie kapuśniaczki z kapustą kiszoną, pieczarkami i słonecznikiem

Francuskie kapuśniaczki z kapustą kiszoną, pieczarkami i słonecznikiem

Francuskie kapuśniaczki z kapustą kiszoną, pieczarkami i słonecznikiem

Przepis na : kolacja

We wtorkowy wieczór zapraszam na pyszne kapuśniaczki z ciasta francuskiego z kapustą kiszoną i pieczarkami. To doskonała przekąska dla całej rodziny. Z powodzeniem możemy je zabrać do szkoły lub pracy, jako drugie śniadanie. SKŁADNIKI: 1 opakowanie ciasta francuskiego, 200g pieczarek, 1 cebula, 200g kapusty kiszonej, 2 liścia laurowe, 3 ziarna ziela angielskiego, 1 łyżeczka kminku, woda, 1 jajko, 2 łyżki słonecznika łuskanego, oliwa, sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE: 1. Pieczarki oraz cebulę kroję w kostkę. Na oliwie p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi