Deser jagodowo- ajerkoniakowy

Deser jagodowo- ajerkoniakowy

Deser jagodowo- ajerkoniakowy

Przepis na : deser

Jagody to jedne z najzdrowszych owoców. Warto je jeść, gdyż poprawiają wzrok i obniżają poziom złego cholesterolu. Doskonale nadają się do przygotowania ciast i deserów. Ja wykorzystałam te pyszne owoce do przygotowania deseru. Oto przepis: SKŁADNIKI: 30 dag jagód, 1 opakowanie galaretki czerwonej, 250 ml śmietany kremówki, 1,5 łyżki cukru pudru, 100 ml ajerkoniaku, 4 wafelki w czekoladzie, jagody do dekoracji. PRZYGOTOWANIE: 1. Jagody przekładam do garnka. Chwilę duszę, aż owoce się rozgotują. Wsypuję gal... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.