Faszerowany udziec z indyka
Faszerowany udziec z indyka
Przepis na : obiad
Składniki: Udziec z indyka ok. 1.5 kg Marynata: Oliwa sól pieprz 2 liście laurowe kilka ziarenek ziela angielskiego 2 ząbki czosnku papryka czerwona słodka Farsz: 1 pierś z kurczaka 1/2 świeżej papryki czerwonej 4 pieczarki 1 cebula Udziec z indyka dokładnie myjemy. Trybujemy. Następnie mięso rozbijamy. Kolejnym etapem jest przyprawienie. Dokładnie mieszamy w marynacie. Naczynie przykrywamy folią spożywczą i odstawiamy do następnego dnia. Mięso powinno pozostać w marynacie na co najmniej 12 godzin. Dnia nast... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu tojestpyszne.blogspot.com
Autor
Anna Łyskawa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, marynaty, mięso, pierś, piersi, indyk, pieczarki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z papryką , obiad, kurczak z pieczarkami, pierś w marynacie, pierś z indyka, kurczak w marynacie, kurczak z czosnkiem, piersi z kurczaka faszerowane, papryka faszerowana, kurczak pieczony, pieczarki do obiadu, mięsa pieczone
Inne przepisy z tojestpyszne.blogspot.com
Dodaj komentarz