Faszerowany udziec z indyka

Faszerowany udziec z indyka

Faszerowany udziec z indyka

Przepis na : obiad

Składniki: Udziec z indyka ok. 1.5 kg Marynata: Oliwa sól pieprz 2 liście laurowe kilka ziarenek ziela angielskiego 2 ząbki czosnku papryka czerwona słodka Farsz: 1 pierś z kurczaka 1/2 świeżej papryki czerwonej 4 pieczarki 1 cebula Udziec z indyka dokładnie myjemy. Trybujemy. Następnie mięso rozbijamy. Kolejnym etapem jest przyprawienie. Dokładnie mieszamy w marynacie. Naczynie przykrywamy folią spożywczą i odstawiamy do następnego dnia. Mięso powinno pozostać w marynacie na co najmniej 12 godzin. Dnia nast... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu tojestpyszne.blogspot.com

Autor

Anna ŁyskawaAnna Łyskawa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, marynaty, mięso, pierś, piersi, indyk, pieczarki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z papryką , obiad, kurczak z pieczarkami, pierś w marynacie, pierś z indyka, kurczak w marynacie, kurczak z czosnkiem, piersi z kurczaka faszerowane, papryka faszerowana, kurczak pieczony, pieczarki do obiadu, mięsa pieczone

Inne przepisy z tojestpyszne.blogspot.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.