Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika

Przepis na : obiad

Pstrąg to jedna z moich ulubionych ryb. Nie jest droga, jest bardzo łatwo dostępna a do tego bardzo prosta w obróbce. Pstrąg szczególnie przygotowywany w piekarniku ma delikatny smak, nie jest mułowaty ani gorzkawy. Bardzo lubię obiady na szybki, które nie wymagają dużego nakładu pracy, wiec często robię pstrąga z piekarnika z opiekanymi ziemniakami bądź frytkami. Do ryby dodaję czasem dodatkowo inne ulubione warzywa jak np. marchewkę, cukinię, brokuła. W tym przepisie przygotowuje jednak wersję bazową, bez d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To Musisz Wiedzieć

Autor

Paulina Wójtowicz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, pstrag, sałatka, sałatki, buraki, ziemniaki, skrzydełka, obiad, łosoś, cukinia, sosy, sos miodowo musztardowy, brokuł, łosoś wędzony, carpaccio, ryba po grecku, pieczone ziemniaki, sałatka grecka, sałatka z brokułami, sos czosnkowy, bez pieczenia

Inne przepisy z To Musisz Wiedzieć

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.