(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Czy kiedykolwiek przy zakupie ryby sprawdzałeś czy jest świeża? Czy wiesz, że mięso ryb psuje się o wiele szybciej niż drób i wieprzowina? Tak naprawdę wystarczy kilka godzin trzymania ryby w nieodpowiedniej temperaturze, żeby mięso się zepsuło. Przeczytaj ten artykuł, a dowiesz się na jakie cechy w wyglądzie ryby zwrócić szczególną uwagę w czasie zakupu. Przeczytaj jak sprawdzić świeżość ryby , tylko parę zasad a uchronią cie one przed wydaniem niepotrzebnyc... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...