Najbardziej lubię proste ciasta, które robi się szybko, a do tego są smaczne. Dziś przepis na szarlotkę, która jest wyjątkowo delikatna i krucha, a słodycz ciasta, która przeplata się z kwaśnymi jabłkami daje wyjątkowy smak. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Szarlotka z bitą śmietaną Składniki 2 pełne szklanki mąki tortowej ¾ szklanki cukru 3 jajka 250 g miękkiego masła 1 łyżka gęstej śmietany (22 % lub 30%) 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka cynamonu 1 łyżka brązowego cukr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.