Przepis na : obiad
Pierogi z mięsem z rosołu. Często zastanawiacie się co zrobić z mięsem, które zostaje po ugotowaniu rosołu. Jeśli nie macie ochoty zjadać go do drugiego dania, można przygotować pyszne pierogi lub pasztet. ( Przepis na pasztet jest już na blogu). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Składniki Składniki na farsz: mięso z rosołu około 500 g część warzyw z rosołu ja dodałam 2 marchewki, 1 pietruszkę, kawałek selera, por ok.15 cm 500 g pieczarek 1 łyżka masła Składniki na ciasto: 500 g mąki pszenn... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.