Często robię różne pasty na kanapki, są łatwe i szybkie do zrobienia, a do tego smaczne. Dzisiaj zapraszam Was po przepis na pastę z tuńczykiem i jajkiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z tuńczykiem i jajkami Składniki 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 2 średnie ogórki kiszone 2 jajka ugotowane na twardo 100 g sera białego 1 łyżeczka drobno posiekanego koperku lub pietruszki sól pieprz 1 łyżka majonezu lub jogurtu (opcjonalnie) Instrukcje Tuńczyk osączamy z zalewy, ogórki i ja... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.