Pasta z tuńczyka i jajek.

Pasta z tuńczyka i jajek.

Pasta z tuńczyka i jajek.

Sprawdzony przepis na pyszną pastę z tuńczyka i jajek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z tuńczyka i jajek Składniki 3 jajka ugotowane na twardo 1 puszka z tuńczyka w sosie własnym osączony z zalewy 2 ogórki konserwowe lub kiszone 1 łyżeczka ulubionej musztardy 1-2 łyżki majonezu 3 łyżki koperku drobno posiekany 3 łyżki szczypiorku drobno posiekany sól, pieprz do smaku Instrukcje Tuńczy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.