Przepis na ogórki małosolne, które pewnie wiosną i wczesnym latem pojawiają się w każdym domu. My je uwielbiamy, kiedy jedne się kończą wstawiamy kolejne. Najlepsze są ogórki ze sprawdzonego źródła, nie pryskane, wtedy mamy pewność, że się udadzą, a przy tym będą po prostu zdrowe. Zapach świeżego koperku, czosnku i ogórków potrafi rozbudzić nasze kubki smakowe. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ogórki małosolne Składniki 1 kg małych ogórków 2 l wody przegotowana, ja daję lekko ciepłą 2 łyżki sol... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.