Delikatne, kremowe, przekładane ciasto z dodatkiem brzoskwiń. Biszkopt przekładany masą budyniową i masą serową. Ciasto, którego zrobienie wymaga odrobinę więcej pracy, ale zapewniam Was, że efekt jest tego wart. Ciasto serowo – brzoskwiniowe to ciasto, które każdego kolejnego dnia smakuje dużo lepiej. Z każdym zjedzonym kawałkiem szkoda, że już się kończy. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto serowo-brzoskwniowe Składniki Składniki na biszkopt: 5 jajek 2 łyżki mąki ziemniac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.