Młoda kapusta z kiełbasą i koperkiem

Młoda kapusta z kiełbasą i koperkiem

Młoda kapusta z kiełbasą i koperkiem

Przepis na : obiad

Składniki: Młoda kapusta (Użyłam małej główki) 4 duże dojrzałe pomidory 1 duża cebula Pętko kiełbasy 2 pęczki koperku 1 łyżka oleju 2 łyżki masła 1,5 łyżki mąki Sól i pieprz Wykonanie: Kapustę należy obrać z zewnętrznych liści oraz wyciąć głąb. Poszatkować kapustę, przełożyć do garnka i zalać wodą (ok. 1/3 wysokości kapusty) Gotować kapustę na średnim ogniu. W tym czasie podsmażyć kiełbasę z cebulką na łyżce oleju i dodać do kapusty. Pomidory obieramy ze skóry (Należy je ponacinać i zalać wrzątkiem). Obrane po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu The Sweet Damsel

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję