Zielono mi, czyli naleśniki szpinakowe na różne sposoby

Zielono mi, czyli naleśniki szpinakowe na różne sposoby

Zielono mi, czyli naleśniki szpinakowe na różne sposoby

Przepis na : kolacja

Nie wiem jak jest z Wami, ale gdy w powietrzu czuć wiosnę, chce mi się sięgać po zdrowe produkty i warzywa, żeby czuć się lekko i mieć energię do życia! Dzisiaj proponuję przepis naleśniki szpinakowe z otrębami owsianymi oraz dwa rodzaje nadzienia :) Składniki:Naleśniki: opakowanie mrożonego, rozdrobnionego szpinaku 1,5 szklanki mleka 1 szklanka otrębów owsianych 2 jajka łyżka oleju  czubata łyżka mąki szczypta soli I. Nadzienie z serem feta: 1/3 kostki sera feta 4 - 5 pomidorów s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Taste Of My Day

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Autor

TasteofmydayTasteofmyday

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, feta, naleśnik, ser feta, makrela, makrela wędzona, zdrowe przepisy, pomidor, szpinak, owsiane, ciasto, zdrowe, warzywa, suszone pomidory, susz, pomidory z serem, ciasto na naleśniki, wegetarianskiego, kolacja, obiad, ryba, ryby, naleśniki z warzywami, smażony ser, lekkie dania, ciasta z masa, ciasto z masa, zdrowe obiady, ciasto szpinakowe, lekkie ciasto

Inne przepisy z Taste Of My Day

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.